Coffee Experience

Here's your chance to make a great first impression

Olivo pentru Birouri

Olivo pentru Evenimente

Provocările organizării unui eveniment reușit sunt nenumărate! Știm însă sigur că fiecare coffee break este unul dintre cele mai așteptate momente ale zilei!

Transformă evenimentul tău într-unul memorabil nu doar prin locație, ospitalitate sau temele dezbătute, ci și prin cafeaua de specialitate oferită participanților. Proaspăt prăjită în Cluj-Napoca de Prăjitoria de Cafea Olivo, desigur!

“Sky is the limit” când vine vorba de modalități prin care putem integra cafeaua Olivo Coffee Roasters în evenimentul tău. Fie că e vorba despre o conferință, workshop, recepție sau team building, am fi bucuroși să ne cunoaștem și să povestim mai multe despre secretele reușitei evenimentului tău.

Dacă ești un mare iubitor de cafea și îți dorești cafea de specialitate la nunta ta sau să le oferi invitatiilor mărturii de nuntă cu cafea, suntem aici pentru tine! Îți putem oferi espresso bar la nuntă, o echipă dedicată de barista și consultanță pe tot parcursul colaborarării.

Ți-am trezit interesul? Am fi bucuroși să îți povestim mai multe! Lasă-ne un mesaj aici sau dă-ne un telefon – 0734 666 668.