Ce cărți mai citim la o cafea

Am stat și ne-am gândit...care sunt cele mai plăcute activități care pot însoți o cafea? O conversație cu prietenii, o sesiune de shopping, răsfoitul ziarului Prăjitoriei de Cafea Olivo și dacă totuși te plictisești de toate acestea, ce zici de o carte?

În acest număr, prietenii noștri de la Librarium recomandă 6 titluri de citit la o cafea. Află mai multe despre fiecare în parte, alege-ți preferata și mergi fuguța-fuguța la Librarium Book Corner, pe Bulevardul Eroilor Nr. 15 sau la Librarium Universității, în Piața Unirii. Sau, avem o idee și mai bună! De ce să nu le iei pe toate șase? Da, toate! Îți oferim și noi un mic ajutor: un voucher cu -20% reducere la oricare din aceste titluri, în librăriile Book Corner și Universității*.

*Reducerea se acordă la casă și nu se cumulează cu promoțiile sau cardurile de fidelitate. Perioada de valabilitate a ofertei este 1 iunie 2016 - 30 septembrie 2016 . Voucherul îl găsești în varianta tipărită a ziarului Prăjitoriei de Cafea Olivo, iar reducerea se aplică în baza acestuia.

Acum citește mai multe despre titlurile recomandate de Librarium pentru a te încânta în timp ce îți savurezi cafeaua.

  1. Paul Arden – Gândește fix pe dos! // Editura Art

Un geniu al industriei de publicitate, Paul Arden își gândește fiecare carte drept reclamă pentru cele mai bune idei. E suficient să răsfoiți câteva pagini dintr-o carte semnată de scriitorul britanic pentru a-l îndrăgi și a nu lăsa cartea din mână.

  1. Eric-Emmanuel Schmitt – Oscar și Tanti Roz // Editura Humanitas Fiction

Aventurile imaginare și incredibil de frumoase ale unui puști aflat pe patul de spital. Un roman scurt, intens și optimist care l-a propulsat pe scriitorul francez Eric-Emmanuel Schmitt pe primul raft al literaturii franceze contemporane.

  1. Radu Paraschivescu – Noi vorbim, nu gândim // Editura Humanitas

Există scriitori care au răbdarea de a urmări presa tocmai pentru a descoperi cele mai ciudate, amuzante și deloc inteligente fraze scrise sau spuse de cei care beneficiază de prim-planul presei. Vedete de televiziune, scriitori, fotbaliști sau politicieni, cu toții gafează cum nici nu ți-ai închipui!

  1. Simona Tache și Mihai Radu – Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut // Editura Trei

Da, da... Cu toții știm totul despre ceilalți. Și ce ne place și ce nu suportăm nici măcar în cele mai rele coșmaruri. Însă umorul, ironia și inteligența celor doi ziariști transformă războiul sexelor într-o aventură palpitantă și incredibil de colorată :)

  1. Mihai Barbu – Vând kilometri // Editura Art

Ai o motocicletă și un vis ciudat: să ajungi până în Mongolia! Iată ingredientele care stau la baza jurnalului fotografic a lui Mihai Barbu în lungul său drum de peste 26.000 de km. Povești simpatice, forografii grozave, aventuri pe măsură!

      6. Bertrand Russell – În căutarea fericiri // Editura Humanitas

Te-ai aștepta din partea unui matematician la sfaturi plictisitoarea despre cum să îți ordonezi viața, să te trezești cu noaptea în cap sau să numeri bine orele petrecute aiurea. Nici urmă, însă, de plictiseală în această „expediție” a filozofului britanic pe urmele fericirii!

1234

56