Cum să bei o cafea din partea noastră. În fiecare zi.

Salutare și bine te-am regăsit! Vara vine cu o nouă ediție The Daily Cup, care a avut parte de o lansare pe măsură. Avem și cel mai bun remediu împotriva căldurii sufocante, și anume deliciosul iced latte de la chioșcul COFFEE.YOU.GO. Dap, este vedeta absolută a tuturor evenimentelor și zilelor caniculare.

Ce poate fi mai plăcut decât să savurezi o cafea la umbra unui copac, în parc în hamac sau la o promenadă pe Cetățuie? Îți oferim un motiv în plus pentru care să nu mai stai pe gânduri și să îți scoți cafeaua la plimbare.

Scoate-ți cafeaua în oraș, iar data viitoare te scoatem noi la cafea

Împrietenește-te cu o cafea de la chioșcul Olivo și ia-o cu tine la plimbare. Fă-i o poză în oraș, încarc-o pe contul tău de Instagram folosind hashtag-urile #olivocaffe și #viataincluj, iar noi îți facem cadou o cafea din partea casei.

concurs-coffee

Regulament

  1. Achiziționează orice sortiment de cafea de la chioșcul Olivo To Go
  2. Fă o plimbare în oraș și fotografiază paharul Olivo To Go.
  3. Încarcă poza pe pagina ta de Instagram, folosind hashtag-urile #olivocaffe și #viataincluj
  4. În fiecare zi, echipa Olivo Caffe va verifica fotografiile înscrise pe Instagram.
  5. Dacă fotografia ta îndeplinește condițiile de participare (este în ”deplasare” (nu în chioșc sau în cafenea), conține paharul Olivo To Go, conține cele 2 hashtag-uri, #olivocaffe și #viataincluj), vei primi un mesaj de confirmare din partea noastră.
  6. În termen de 24h de la primirea mesajului, te așteptăm la chioșcul Olivo Caffe pentru a-ți ridica premiul.
  7. Premiul constă într-un espresso sau cappuccino to go și poți intra în posesia lui doar după ce îi arăți barista-ului de la chioșc mesajul de confirmare primit de la noi.
  8. Campania se desfășoară în perioada 1.06.2016 – 30.09.2016, în limita stocului disponibil.*