Lansăm The Daily Cup #5 pe ritmuri de saxofon. Join us!

Lansarea celui mai nou The Daily Cup marchează finalul unei săptămâni caniculare, însă nici căldura sau alte surprize meteorologice nu ar trebui să stea mâine în calea ta spre chioșcul Olivo COFFEE.YOU.GO. Lasă-ți planurile deoparte și începe-ți weekend-ul pe ritmuri de saxofon, interpretate de măiestrie de Roland Miklos. Roland este un personaj pitoresc în peisajul urban, care ne încântă cu muzica sa, în Parcul Central, pe Bulevardul Eroilor si în alte locuri reprezentative.

Și dacă asta nu e de ajuns să vă convingă, aflați că celebrăm lansarea Ziarului cu un preț de sărbătoare la Iced Latte. Așadar ce poate fi mai plăcut de atât într-o dimineață de sâmbătă? Ocupă loc pe o bancă, răsfoiește cele mai noi articole, răcorește-te cu un Iced Latte, în timp ce te bucuri de acordurile muzicii. Ne vedem mâine, 25 iunie 2016, la Chioșcul Olivo de pe Bd. Eroilor, între 11:00 - 13:00!

Cea de-a V-a ediție a Ziarului Prăjitoriei de Cafea Olivo este marcată de o maturizare a noastră, a subiectelor abordate, a oamenilor dragi care își lasă o părticică din sufletul lor pe fiecare pagină. Evoluție este cuvântul care ne guvernează vara această, care ne găsește mai activi și mai implicați ca oricând.

Suntem impresionați și îmbrățișăm cu entuziasm deschiderea tot mai mare spre nou a clujenilor, un open mindness în continuă evoluție spre tot ceea ce înseamnă experiență. Vorbim aici de gusturi noi, explozia de evenimente culturale și muzicale, noi restaurante și bistrouri și, ceea ce este îmbucurător, noi localuri care servesc cafea de specialitate. Rolul acestora este unul deosebit de important, în primul rând în educarea papilelor gustative ale amatorilor de cofeină, pentru a putea face diferența cu adevărat între o cafea, o cafea bună și o cafea excepțională.

Acceptă provocarea noastră și ia la pas centrul Clujului, pentru a descoperi aceste cafenele într-un veritabil Specialty Coffee Tour. O dată traseul parcurs, include în călătoria ta și o oprire la Un Dulce Coffee & Cake Spot al lui Vlad Mureșan, cea mai nouă ispită din oraș. Vei descoperi aici asocieri surprinzătoare de prăjituri și cafea, care îți vor rămâne în suflet pentru mult timp.

Și ca să încheiem cu o urare, vă dorim ca vara aceasta să vă găsească la cel mai faine festivaluri, savurând un espresso de la Prăjitoria Olivo (da,da, vom fi prezenți), în timp ce răsfoiți relaxați în hamac evoluția poveștilor cu și despre cafea.

*sursa foto: www.monitorulcj.ro