Descoperă campaniile primăverii din The Daily Cup

Așa cum v-am dat de înțeles în articolul anterior, în cea de-a 4-a ediție a Ziarului The Daily Cup v-am pregătit mai multe concursuri și campanii, care vor scoate la iveală creativitatea voastră și te vor îndemna la plimbări lungi și însorite. E primăvară, cel mai frumos anotimp, în care ai nenumărate motive să nu stai în casă. Iată mai jos două dintre ele!

Concurs #canameaolivo

Pe prima pagină a Ziarului am inclus, la loc de cinste, în loc de așteptare, un loc de desenat. Suntem siguri că în mulți dintre voi se află talente artistice nebănuite, iar acum vă oferim șansa de a vi le pune în aplicare. Cine știe?! S-ar putea ca următoarea cană Prăjitoria de Cafea Olivo să poarte chiar design-ul tău! Iată ce trebuie să faci:

 1. I-ați un exemplar din Ziar de la Olivo Caffe, chioșcul Olivo To Go, Bujole sau din locațiile partenere.
 2. Dă frâu liber imaginației și surprinde-ne cu o creație originală!
 3. Desenează cana Olivo de pe prima pagină a Ziarului.
 4. Fă o poză creației tale și încarc-o pe pagina ta de Instagram, folosind hashtag-urile #olivocaffe și #canameaolivo.
 5. La finalul campaniei vom crea un album cu pozele voastre și vom alege cea mai cute/ nebunească/ creativă contribuție.
 6. Următoarea cană Olivo va purta semnătura ta!

Untitled-2

Concursul se desfășoară în perioada 18.03.2016 – 31.05.2016, în 3 etape, după cum urmează:

 1. 18.03.2016 – 31.05.2015 – perioada de înscriere. Aceasta este etapa în care puteți încărca fotografiile cu design-ul cănii pe pagina voastră de Instagram. Vom lua în considerare doar pozele care conțin ambele hashtag-uri, #olivocaffe și #canameaolivo.
 2. 02.06.2016 – 08.06.2016 – perioada de jurizare. Fotografiile din concurs vor fi încărcate într-un album pe pagina de Facebook Olivo Caffe și, timp de o săptămână, fanii vor putea vota creația lor preferată. Perioada de votare se încheie în data de 8 iunie 2016, ora 23:59.
 3. 09.06.2016 – 13.06.2016 – anunțarea câștigătorului. Pe lângă votul fanilor, va exista și un juriu Olivo care își va alege favoritele. La final vom face media între voturile voastre și voturile juriului, iar design-ul câștigător va fi cel cu cele mai multe aprecieri. Câștigătorul va fi anunțat pe paginile de Instagram și Facebook Olivo Caffe. *

Regulamentul complet este disponibil mai jos:

GUIDELINES DE PARTICIPARE

 • Înscrierea în concurs se face pe pagina de Instagram a concurentului folosind hashtag-urile #olivocaffe și #canameaolivo. Vor fi acceptate pentru jurizare doar postările care conțin aceste 2 hashtag-uri.
 • Toate datele personale sunt confidențiale. Înainte de începerea producției cănilor, câștigătorul va semna un contract prin care cedează drepturile de autor asupra modelului către organizatorii acestui concurs. În caz de refuz al câștigătorului, organizatorii vor alege drept câștigător următorul clasat ca număr de voturi sau vor alege un alt model de cană.
 • Deadline-ul de trimitere a propunerilor este 31 mai 2016, ora 23:59
 • Lucrarea câștigătoare va fi produsă în căni ediție limitată și vândute pe site-ul www.prajitoriaolivo.ro, precum și în locații partenere. Încasările de pe urma vânzării cănilor revin organizatorilor concursului.
 • Criteriile de jurizare sunt: respectarea temei concursului, originalitatea, viziunea creativă a lucrării & actualitatea modelului propus în acord cu brieful oferit. Ne rezervăm dreptul de a aduce modificări graficii, astfel încât aceasta să se potrivească parametrilor tehnici de producție a cănilor. Modificările pot face referire la culori, dimensiunea graficii și alți parametri de ordin tehnic.
 • Prin participarea în acest concurs, orice participant încredințează cesiunea tuturor drepturilor patrimoniale de autor, pentru orice teritoriu şi pentru o perioadă nedeterminată, a materialului reieșit în urma participării sale în concursul organizat de Prăjitoria de Cafea Olivo.
 • Prin participarea în acest concurs fiecare concurent garantează originalitatea lucrării sale și faptul că deține drepturile de folosire ale oricărui element grafic parte din design-ul înscris în concurs. Organizatorii concursului (Prăjitoria de Cafea olivo) nu își asumă nicio responsabilitate cu privire la originalitatea lucrărilor participante, inclusiv a celei alese de către juriu ca fiind căștigătoare.

 

Scoate-ți cafeaua în oraș, iar data viitoare te scoatem noi la cafea

Împrietenește-te cu o cafea de la chioșcul Olivo și ia-o cu tine la plimbare. Fă-i o poză în oraș, de preferat într-o zonă verde, dacă tot e primăvară, încarc-o pe Instagram folosind hashtag-urile #olivocaffe și #viataincluj, iar noi îți facem cadou o cafea din partea casei.

Untitled-4

Regulament

 1. Achiziționează orice sortiment de cafea de la chioșcul Olivo To Go
 2. Fă o plimbare într-un spațiu verde – poate să fie parc, pădure, câmpie etc - și fotografiază paharul Olivo To Go.
 3. Încarcă poza pe pagina ta de Instagram, folosind hashtag-urile #olivocaffe și #viataincluj
 4. În fiecare zi, echipa Olivo Caffe va verifica fotografiile înscrise pe Instagram.
 5. Dacă fotografia ta îndeplinește condițiile de participare (este într-un spațiu verde, conține paharul Olivo To Go, conține cele 2 hashtag-uri, #olivocaffe și #viataincluj), vei primi un mesaj de confirmare din partea noastră.
 6. În termen de 24h de la primirea mesajului, te așteptăm la chioșcul Olivo Caffe pentru a-ți ridica premiul.
 7. Premiul constă într-un espresso sau cappuccino to go și poți intra în posesia lui doar după ce îi arăți barista-ului de la chioșc mesajul de confirmare primit de la noi.
 8. Campania se desfășoară în perioada 18.03.2016 – 31.05.2016, în limita stocului disponibil.*

Ei, ce zici? Te-am convins? Noi spunem să nu mai stai pe gânduri, să dai frâu liber imaginației și să te bucuri din plin de primăvară și de o cafea delicioasă, sorbită în mișcare sau în relaxare, cum preferi :) . Ne vedem în oraș!

*Ne rezervăm dreptul de a modifica regulamentele campaniilor. Orice modificare va fi anunțată în prealabil pe blogul www.prajitoriaolivo.ro.