Noul Ziar The Daily Cup e aici! Vino și tu la evenimentul de lansare.

Iată că a sosit momentul să faci cunoștință cu cel mai nou număr al ziarului The Daily Cup, ediția cu numărul 14! Când? Sâmbătă, 14 decembrie, între 11:00 - 13:00, la chioșcul Olivo Coffee.You.Go de pe Bd. Eroilor, Nr. 7.

Lansarea coincide cu un nou #instameet Așadar, dacă ești pasionat de Instagram, fotografie și faci parte din comunitatea membrilor activi, atunci ne-ar face o mare plăcere să ne cunoaștem și să socializăm, în timp ce savurăm împreună cafeaua de dimineață.

Tematica pentru Instameet este The Daily Cup, așa că avem și o mică provocare pentru tine. Dacă te simți inspirat, surprinde un cadru interesant/ creativ/ inedit, în care să incluzi ziarul The Daily Cup și #thedailycup, iar noi promitem să organizăm o expoziție foto cu toate pozele realizate în data lansării, chiar aici la Chioșcul Olivo Coffee.You.Go. În plus, fotografia care ne va impresiona cel mai mult*, va primi din partea noastră un Christmas Coffee Kit - cană + ciocolată + cafea.

Și dacă asta nu e de ajuns să vă convingă, aflați că celebrăm lansarea Ziarului cu o ciocolată cadou la fiecare cafea cumpărată**. Ciocolata e cu...ați ghicit! Cafea de specialitate, desigur! :)

Așadar ce poate fi mai plăcut de atât într-o dimineață de sâmbătă? Vino la chioșc, răsfoiește cele mai noi articole, bucură-te de o ciocolată delicioasă și ai să vezi cum inspirația nu va întârzia să apară. Ne vedem sâmbătă, 14 decembrie 2019, la Chioșcul Olivo Coffee.You.Go de pe Bd. Eroilor, între 11:00 - 13:00!

*jurizarea se face de echipa Olivo Coffee Roasters, în funcție de următoarele criterii: respectarea temei concursului, originalitatea, viziunea creativă a fotografiei. Câștigătorul va fi anunțat în perioada 18 - 20 decembrie. Valoarea premiului este de 75 lei și constă într-un pachet cu cană + ciocolată + cafea 250 g. Premiul nu poate fi schimbat cu alte produse și nu poate fi oferită contravaloarea lui în bani.

**ofertă valabilă pe 14.12.2019, în intervalul orar 11:00 - 13:00, în limita stocului disponibil.