Ziua Internațională a Cafelei la Olivo Coffee Roasters

Ziua de 1 Octombrie este, în mod tradițional, International Coffee Day sau Ziua Internațională a Cafelei. Anul acesta ți-am pregătit o ofertă drăguță, o campanie faină la Chioșcul nostru Olivo Coffee.You.Go și boabe cât cuprinde!

Sărbătorește cu cup și blend! Cumpără un Olivcup și îți facem cadou un Roaster's Blend!

Sigur ai aflat deja despre Olivcup, paharul nostru reutilizabil, cu care ne propunem să combatem risipa de ambalaje. Dacă încă nu ai apucat să îți iei propriul pahar, de 1 octombrie îți oferim un mic imbold. Fiecare pahar reutilizabil Olivcup îți aduce o pungă de Roasters Blend cadou*! Poți să îți începi sesiunea de shopping aici și grăbește-te, stocul e limitat!

*ofertă valabilă la Kiosk și online pe prajitoriaolivo.ro, doar pe data de 1 octombrie 2019, în limita stocului disponibil. Nu se cumulează cu alte oferte sau promoții. Punga de Roaster's Blend oferită cadou are 250 g.

Lasă un mesaj de mulțumire cafelei și poți câștiga un abonament de cafea!

Nu ne puteam opri la un singur răsfăț de Ziua Internațională a Cafelei, așa că am mai pus la cale unul! :) Vino la chioșcul nostru din Cluj, de pe Bulevardul Eroilor Nr. 7 - Olivo Coffee.You.Go - și spune-ne în câteva cuvinte ce înseamnă cafeaua pentru tine. Roagă-l pe prietenul barista să îți dea un post-it, așterne-ți mesajul pe el și lipește-l afară pe geam. Nu uita să te semnezi, deoarece vom alege cel mai inspirat mesaj, pe care îl premiem cu un abonament de cafea!

Mini-regulament de campanie 

  1. Achiziționează orice sortiment de cafea to go de la Olivo Coffee Roasters – chioșcul Olivo Coffee.You.Go de pe Bd. Eroilor, Nr.7 pe data de 1 octombrie
  2. Notează pe un post-it un mesaj de mulțumire sau apreciere adresat cafelei
  3. Semnează post-it-ul și lipește-le pe geamul exterior al chioșcului, în zona marcată corespunzător 
  4. Impresionează juriul și câștigă! În perioada 2 - 12 octombrie vom analiza toate mesajele înscrise și vom alege un câștigător. Criteriile de jurizare sunt: respectarea temei concursului, originalitatea, viziunea creativă a mesajului. 
  5. Premiul constă într-un abonament de Cafea Coffee Rookie, în valoare de 272 lei, ce conține 2 pungi de cafea de 250 g/lună, timp de 4 luni. 
  6. Urmărește paginile noastre de Facebook si Instagram. Aici vom posta bilețelul câștigător, nu mai târziu de 14 octombrie. Trebuie să ne dai un semn, să știm că e al tău :) 
  7. Predarea premiului poate fi un eveniment public. Participarea la această Campanie presupune acceptul câștigătorilor referitor la faptul că persoana lor, numele, localitatea în care domiciliază și fotografia lor pot fi făcute publice și folosite în materiale foto, audio și video de către Organizator fără nici un fel de plată aferentă.
  8. Ne rezervăm dreptul de a modifica și/ sau completa oricând Regulamentul, precum și dreptul de a suspenda și/ sau înceta și/ sau întrerupe și/ sau prelungi oricând desfășurarea Campaniei, cu condiția ca orice modificări/ completări aduse prevederilor acestui regulament să fi supuse înștiințării prealabile a participanților, cu cel puțin 24 de ore înainte de data la care orice modificare/ completare la Regulament va deveni aplicabilă. Nu vom lua în considerare înscrierile persoanelor care își asumă o identitate falsă.
  9. Premiul câștigat nu poate fi înlocuit cu alte câștiguri și nici nu se acordă contravaloarea în bani. În cazul refuzului câștigătorilor de a beneficia de câștig sau în cazul imposibilității validării sale conform prezentului Regulament, acesta va pierde dreptul de atribuire a premiului.

Spor la iscălit mesaje și La Mulți Ani cafelei! Îți mulțumim că faci parte din viețile noastre!