Participă la un Jazzy Day cu The Daily Cup #11

Lansarea celui mai nou The Daily Cup marchează finalul unei săptămâni mult prea ploioase ca să fie adevărată :). Credem însă că surprizele meteorologice nu ar trebui să stea mâine în calea ta spre standul Olivo Coffee Roasters de la Jazz in the Park - îl găsești în dreptul Cazino-ului, pe aleea principală. Lasă-ți planurile deoparte și începe-ți weekend-ul pe ritmuri de jazz, interpretate cu măiestrie de artiștii de la Jazz in the Park

Și dacă asta nu e de ajuns să vă convingă, aflați că celebrăm lansarea Ziarului cu un preț de sărbătoare la Cappuccino, ca să îți încălzești sufletul. Așadar ce poate fi mai plăcut de atât într-o după amiază de sâmbătă? Ocupă loc pe o bancă din parc, răsfoiește cele mai noi articole, savurează un Cappuccino, în timp ce te bucuri de acordurile muzicii. Ne vedem mâine, 30 iunie 2018, la standul Olivo Coffee Roasters de la Jazz in the Park, între 13:00 – 15:00!

Energie. Acesta este cuvântul care guvernează ediția pe care tocmai o răsfoiești - cu numărul 11, de altfel (Wow! Vă vine să credeți?!). Suntem energie și fiecare pas pe care îl facem este un schimb de energie cu tot ce se află în jurul nostru. Fie că este vorba de energia pe care o emanăm și o transmitem celorlați sau de energia pe care o primim de la cei pe care îi întâlnim, ea are puterea de a ne schimba instantaneu starea de spirit.

În acest număr, am ales să prezentăm poveștile unor oameni plini de energie pozitivă, care nu ratează niciun moment pentru a o împărtăși cu cei care le trec pragul. În primul rând, e chipul prietenos al amicului tău barista, care te întâmpină zi de zi cu zâmbetul pe buze și cu o cafea aromată. Ce ar fi diminețile fără el? Mai apoi sunt unicornii roz de la Yep ‘n Yo, creatori de clătite delicioase, care și-au propus să dea lumii chef de viață prin bunătăți cu gust de copilărie, de joacă și de povești.

Nu aveam cum să uităm nici de festivalurile verii, care sunt, fără doar și poate, cea mai mare sursă de energie a orașului: Jazz in the Park, Street Food Festival, Electric Castle și Untold aduc un suflu nou și ne fac să vibrăm pe ritmurile muzicii. Hai să ne bucurăm împreună de vară, de soare, să fim un magnet de energie pozitivă și să o dăruim înapoi înzecit!