The Daily Cup 9 este aici! Vino la evenimentul de lansare și răsfoiește-l în premieră

Marcăm finalul de an și începutul Sărbătorilor de Iarnă cu evenimentul de lansare a celui mai nou număr The Daily Cup. Este cu siguranță cea mai complexă și cea mai diversă ediție de până acum și, crede-ne pe cuvânt când îți spunem, vei fi absorbit de lectură ore în șir!

Asigură-te că incluzi în planurile din acest weekend și o vizită la chioșcul Olivo COFFEE.YOU.GO, ca să îți încălzești sufletul cu un latte cremos și să fii primul care răsfoiește noutățile din The Daily Cup. Sâmbătă, 11.11.2017, între orele 10:00 - 12:00,  vei face cunoștință, în premieră, cu noul Ziar. Scoate-ți din casă cel mai bun prieten, mama, sora sau pe cine vrei tu, deoarece pe perioada evenimentului de lansare, la orice cafea cumpărată, primești încă un cappuccino sau un espresso din partea noastră.

Nouă. Aceasta este ediția pe care o răsfoiești acum! Proaspătă, îndrăzneață, aflată în premieră la fabulosul număr de 16 pagini (față de 4, câte a avut prima ediție), revista The Daily Cup Nouă păstrează la cald ultimele informații din universul cafelei. După mai bine de 3 ani de povești dedicate iubitorilor cafelei, credem că, o dată cu acest număr, am ajuns la un echilibru perfect între subiecte științifice, articole creative, opinii, interviuri interesante și doza optimă de amuzament.

O altă premieră absolută a acestui număr este coperta ieșită din tipare, ilustrată cu măiestrie de Codin și Ramona, oamenii frumoși din spatele CreativeMonkeyz. Ei sunt totodată creatorii personajelor din Robotzi, adică F.O.C.A. și MO, care, dacă nu știați, sunt foarte pasionate de cafea. Află mai multe despre familia CreativeMonkeyz din interviul exclusiv acordat The Daily Cup.

Iar dacă și ție îți place să cunoști oameni cu povești de viață interesante, atunci cu siguranță vei aprecia interviul cu profesorul Dorel Găină, realizat de Anamaria Maxim, un personaj care nu are cum să treacă neobservat în peisajul clujean.

În cazul în care ești genul mai pragmatic, vei îndrăgi Coffee Brainiacs, o rubrică dedicată curiozităților despre cafea, dar și articolul despre metodele de procesare a cafelei, asta dacă te-ai întrebat vreodată ce înseamnă cafeaua spălată, procesată natural sau honey.

Avem și un coffee quiz pentru tine – cu premii! Spune-ne ce cafea bei, iar noi îți spunem cine ești, iar de completezi un formular online, poți câștiga lunar cafeaua ta preferată. Te-am făcut curios? Așează-te confortabil în fotoliul tău preferat, îmbracă puloverul tricotat și șosetele pufoase și lasă-te absorbit de poveștile fascinante!

Să avem o iarnă magică!