Vino la lansarea The Daily Cup (lucky number) 7!

Marcăm începutul timpului frumos cu evenimentul de lansare a celui mai nou număr The Daily Cup. Asigură-te că incluzi în planurile din acest weekend și o vizită la chioșcul Olivo COFFEE.YOU.GO, ca să îți trezești spiritul cu un latte cremos și să fii primul care răsfoiește noutățile din The Daily Cup. Sâmbătă, 25.03.2016, începând cu ora 09:00, te vom aștepta negreșit cu Ziarul și, dacă te numeri printre primii 50 de vizitatori, îți vom face cadou o mică surpriză cu care să te îndulcești.

Ediția pe care urmează să o răsfoiești stă sub semnul cifrei 7- Lucky Number Seven - un număr magic, norocos, fiind cel mai popular în numeroase religii și culturi. Mulți îl consideră ca fiind un număr al perfecțiunii și al siguranței, și, cum noi suntem de părere că nimic nu e întâmplător, am adunat în această ediție cele mai frumoase articole de până acum. Dar nu ne crede pe cuvânt, răsfoiește paginile ziarului ca să te convingi!

Unii ar spune poate că norocul ni-l facem singuri, iar acest lucru este strâns legat de ideea de a trăi în prezent, aspect surprins în cuvinte și de Antoaneta, câștigătoarea concursului ”Creează cana ta Olivo” din The Daily Cup No 4. Ce să mai, suntem și noi norocoși că vă avem pe voi, super cititori și super fani, iar din feedback-ul vostru valoros s-a născut o nouă rubrică, Coffee Brainiacs, cu informații inedite/ științifice/ amuzante, pe care sigur nu le știai despre băutura ta preferată.

Iar după principiul ”Omul sfințește locul”, descoperă pe ultima pagină povestea unei cafenele extrem de simpatice, ce reunește zi de zi o comunitate de oameni faini, cam așa cum ne propunem și noi cu fiecare ediție The Daily Cup. Lucky us!