Am lansat ziarul prăjitoriei de cafea Olivo

Dulcele început. Curajul de a ieși din tipare. Bucuria de a porni un proiect în care crezi. Timiditatea unui nou început. Ziarul prin care aducem lumii informații despre minunata lume a cafelei.

Și uite așa a început totul: cu pasiunea unor oameni pentru cafea și dorința lor de a îmbunătăți calitatea serviciilor de bar în restaurantele în care ne-am început activitatea. Cu aromele de la Marty Restaurants, urmate de cele de la Olivo Caffe și numeroasele investiții într-o prăjitorie de cafea și echipamente care să ducă povestea aceasta la un nivel pe care inițial nici nu îl visasem. Cu prima ceașcă de cafea servită și până la punctul în care, acum, oferim consultanță și servicii de specialitate pentru numeroși clienți din domeniul HoReCa.

Ziarul Prăjitoriei de Cafea olivo

Ne-am propus să aducem mai aproape de voi lumea cafelei. Să vorbim cu dragoste despre această licoare care ne-a transformat viețile și să împărtășim cu voi viziunea Prăjitoriei de cafea Olivo. Ziarul acesta este puntea de legătură între noi, iubitorii de cafea și viitorii iubitori ai acestui preparat. Aici veți afla mai multe despre ce înseamnă o cafea de origine, metode de preparare, recomandări de locuri în care vă puteți bea cafeaua atunci când nu vă aflați în Cluj, evenimente și degustări la care puteți participa și noutăți din lumea cafelei.

Promitem să vă scriem semestrial și să va împărtășim din experiența noastră într-ale cafelei. Așteptăm să ne scrieți, să ne adresați întrebări și să ne transmiteți feedback-ul vostru. Și acum că am pășit împreună în lumea cafelei, e momentul să dați pagina și să citiți articolele pe care vi le-am pregătit, să deschidem în mod oficial primul număr din ziarul Prăjitoriei de cafea Olivo. Îl puteți downloada de aici sau puteți să veniți la noi în cafenea și să-l răsfoiți :)