Horoscopul cafelei 2017 - Capricorn, Vărsător, Pești

horoscop4

La fel ca și în cazul cafelei, căile astrelor sunt pline de mister, iar universul are putere asupra tuturor, în viață, dragoste și, desigur, cafea. Așează-te comod pe canapea și savurează o ceașcă de licoare cosmică, în timp ce descoperi ce ți-au pregătit astrele. Specialiștii noștri în astrologie (despre care credem că sunt mai degrabă specialiști în cafea) au surprins în rândurile de mai jos cele mai importante previziuni ale planetelor. Deschide-ți inima către un pic-pic-pic de înțelepciune și adevăr de dincolo de noi.

Capricorn

Între întâlnirea de la ora 10:00, prezentarea proiectului de la 12:00, programarea la dentist de la 18:00 și ziua de naștere a amicului tău de la 22:00, este timpul să faci loc dragostei în viața ta. Da, băiatul de la date-ul de aseară avea ochi frumoși, însă îi plăcea cafeaua instant, iar pe cel de săptămâna trecută l-ai surprins când își punea pe furiș zahăr în espresso. Nu îți face griji, astrele sunt de partea ta. Continuă să ieși în lume, poate alesul va fi tocmai barista-ul acela simpatic care îți tot face inimioare în cafea.

Băutura ta cosmică: Ristretto. Pentru că ai nevoie sa te strecori cât mai eficient printre provocările fiecărei zile.

Vărsător

Energia ta creatoare atinge cote maxime în acest an! Asemenea cafelei proaspăt măcinate, ești pregătit să te transformi într-un nou ”tu” extraordinar. Toată lumea știe că ești un spirit independent și detașat și respectă acest lucru, însă de ce să nu accepți noi provocări în acest an, sub forma prieteniilor și parteneriatelor. Un Aeropress pentru o persoană este un deliciu senzorial, însă un Chemex pentru 6 poate fi un bun prilej pentru a împărtăși bucurii.

Băutura ta cosmică: Chemex. La fel de original și încântător ca și tine.

Pești

Știm că visezi de ceva vreme la călătoria vieții tale, așa că avem vești bune! Anul acesta visele tale au mari șanse să devină realitate. Este momentul pentru odihnă și răsfăț, pentru clipe care să îți hrănească latura mistică. Îți recomandăm plimbări lungi în natură, alături de o cafea to go, o escapadă în creierii munților sau, de ce nu, o tabără de meditație. Știm că ești cel mai fericit când te dedici altora, însă anul acesta ai voie să privești ore în șir într-o ceașcă de cafea, contemplând soarta omenirii.
Băutura ta cosmică: Chai Tea. Temperatura sa îți va menține sufletul cald și spiritual, așa cum au prevestit astrele încă de la început. Namaste!