Horoscopul cafelei 2017 - Balanță, Scorpion, Săgetător

La fel ca și în cazul cafelei, căile astrelor sunt pline de mister, iar universul are putere asupra tuturor, în viață, dragoste și, desigur, cafea. Așează-te comod pe canapea și savurează o ceașcă de licoare cosmică, în timp ce descoperi ce ți-au pregătit astrele. Specialiștii noștri în astrologie (despre care credem că sunt mai degrabă specialiști în cafea) au surprins în rândurile de mai jos cele mai importante previziuni ale planetelor. Deschide-ți inima către un pic-pic-pic de înțelepciune și adevăr de dincolo de noi.

Balanță

Anul 2016 nu a fost deloc ușor pentru tine, ai cam obosit de la atâtea încercări de a restabili pacea în lume. Ei bine, eforturile îți sunt răsplătite în anul ce vine, când lucrurile se așează și sunt guvernate de armonie. Apogeul este la mijlocul lunii februarie 2017, care poate marca desprinderea de anturaje care nu te reprezintă și care te consumă emoțional și profesional. Ține minte: o viață echilibrată – la fel ca o ceșcă de cafea echilibrată – vine din interior.

Băutura ta cosmică: Flat White. Pentru că balanța înclină mereu într-o parte sau în alta, îți recomandăm o doză dublă de espresso.

Scorpion

În 2017, Jupiter, Marele Benefic, pășește în Scorpion, deschizând o etapă importantă de autocunoaștere, autoperfecționare și dezvoltare personală. Dacă în trecut, sarcasmul tău reușeșea cumva să creeze mici supărări în cercul tău de prieteni, anul acesta renunți în sfârșit la planurile de răzbunare și te reorientezi spre o latură mai pozitivă. Ei, ai văzut?! Cineva acolo sus te iubește, nu ești chiar așa de rău. Adună-ți cunoștințele și fă-le cinste cu o cafea, în timp ce le dezvălui noul tău ”eu”.

Băutura ta cosmică: Irish Coffee. Puțin alcool te va ajuta să te destinzi în procesul de autocunoaștere

Săgetător

Anul 2017 stă sub semnul aventurii, iar trei dintre eclipsele din 2017 îți activează axa cunoașterii, amplificându-ți setea de noutăți. Este momentul oportun să încerci o nouă origine de cafea sau noi metode de preparare. Savurează fiecare  clipă, răsfoiește o carte bună, în timp ce îți planifici următoarele experiențe memorabile. Optimismul tău molipsitor atrage multă energie pozitivă, așa că să nu te mire dacă în curând ți se va alătura în aventură și gașca de la cafenea.

Băutura ta cosmică: Iced Latte. Ori de câte ori ai nevoie de un refresh.

Dacă ți-a plăcut horoscopul nostru, rămâi pe fază. În săptămânile următoare vei afla ce le rezervă astrele și celorlalte zodii.