Horoscopul Cafelei 2017 - Rac, Leu, Fecioară

La fel ca și în cazul cafelei, căile astrelor sunt pline de mister, iar universul are putere asupra tuturor, în viață, dragoste și, desigur, cafea. Așează-te comod pe canapea și savurează o ceașcă de licoare cosmică, în timp ce descoperi ce ți-au pregătit astrele. Specialiștii noștri în astrologie (despre care credem că sunt mai degrabă specialiști în cafea) au surprins în rândurile de mai jos cele mai importante previziuni ale planetelor. Deschide-ți inima către un pic-pic-pic de înțelepciune și adevăr de dincolo de noi.

Rac

Anul 2017 este propice pentru a da frâu liber emoțiilor și pentru a ieși din carapace. Cu Pluto situat în casa relațiilor, este momentul pentru puțin brewmantism în viața ta. Poate îți faci curaj și comanzi un espresso pentru tipul acela drăguț pe care l-ai zărit de câteva ori în cafenea; sau poate încerci origini noi de cafea împreună cu jumătatea ta. Oricare ar fi situația, ceilalți se vor îndrăgosti de sensibilitatea ta și de firea ta romantică. Prevestim multe French Press-uri în doi; sau, mai bine zis, Frenc Kiss-uri.

Băutura ta cosmică: French Press. Un bun kick start pentru conversații emoționante.

Leu

Pașii tăi siguri și postura încrezătoare întorc toate privirile atunci când intri în cafeneaua ta preferată. Ai parte de susținerea astrelor pe toate planurile, așa că este momentul oportun să te aventurezi în noi provocări. Totuși, rezultatele acțiunilor tale nu apar atât de repede cât ți-ai dori. Consolează-te cu o porție dublă de espresso, iar seninătatea dobândită te va ajuta să treci cu bine peste orice decalaj, ca să te poți întoarce liniștit la stilul tău de viață sofisticat.

Băutura ta cosmică: Double Espresso. O doză suficient de puternică pentru o inimă de Leu.

Fecioară

2017 va fi un an presărat cu momente de calm și relaxare, datorat numeroaselor cafele savurate în tihnă. Vei lua o pauză de la perfecționism și în sfârșit vei înceta să bombănești dacă lingurița nu e perfect aliniată cu ceașca sau desenul din latte-ul tău are un defect. Pluto este situat pe termen lung în casa iubirii Fecioarei, așa că nu e o idee rea să privești mai des în jurul tău. Cine știe?! Poate îl vei observa în sfârșit pe barista-ul acela drăguț care a deja a obosit de când îți face ochi dulci.

Băutura ta cosmică: Americano, pentru că se potrivește cel mai bine personalității tale autentice.

Dacă ți-a plăcut horoscopul nostru, rămâi pe fază. În săptămânile următoare vei afla ce le rezervă astrele și celorlalte zodii.