Horoscopul Cafelei 2017 - Berbec, Taur, Gemeni

La fel ca și în cazul cafelei, căile astrelor sunt pline de mister, iar universul are putere asupra tuturor, în viață, dragoste și, desigur, cafea. Așează-te comod pe canapea și savurează o ceașcă de licoare cosmică, în timp ce descoperi ce ți-au pregătit astrele. Specialiștii noștri în astrologie (despre care credem că sunt mai degrabă specialiști în cafea) au surprins în rândurile de mai jos cele mai importante previziuni ale planetelor. Deschide-ți inima către un pic-pic-pic de înțelepciune și adevăr de dincolo de noi.

Berbec

Uranus se află în continuare în Berbec pe tot parcursul anului 2017, îndemnându-te la revoluții personale de mare anvergură și la schimbarea mentalității în ceea ce privește modul în care înțelegi să te arăți celorlalți. Acum este momentul să îți descoperi noi pasiuni. Cafeaua ta preferată nu mai are același gust cu care te-ai obișnuit? Nu îți faci griji în legătură cu asta, pentru că știi că poți oricând să treci după tejghea și să le arăți tuturor cum se face.

Băutura ta cosmică: Espresso. Singurul care poate face față personalității tale puternice și îți poate alimenta dinamismul.

Taur

Anul 2017 se anunță dinamic pentru Tauri, mai ales din punct de vedere profesional și financiar. Schimbările bat la ușă și pot genera stres, dar dacă înveți să nu te opui cu obstinație, totul se poate transforma în entuziam și elan creator. Poate că ai fost prea constant și loial în misiunea ta de a savura cafea delicioasă încât ai ignorat complet alte delicii? Te sfătuim să pășești cu încredere în temutul necunoscut și să îmbrățișezi toate fațetele vieții.

Băutura ta cosmică: Cappuccino. Da, schimbările sunt bune, însă de ce ai renunța acum la cremosul tău preferat?!

Gemeni

Cariera ta va atinge noi culmi în acest an, o dată cu intrarea lui Neptun în casa a X-a a Gemenilor (casa carierei și a statutului social). Este momentul oportun să te folosești de inteligența ta nativă și să inventezi o nouă băutură pe bază de cafea. Nimic nu îți stă în cale, iar cafeneaua ta preferată va fi mai mult decât încântată să o includă în meniul său. Vei avea parte de un succes răsunător, iar mintea ta creativă și imaginația fără limite vor fi răsplătite din plin! Poate chiar cu un premiu.

Băutura ta cosmică: Întotdeauna cel mai nou tip de cafea din meniu. Preferabil creat de tine. Doar ești un trendsetter, nu?

Dacă ți-a plăcut horoscopul nostru, rămâi pe fază. În săptămânile următoare vei afla ce le rezervă astrele și celorlalte zodii.