Sărbătorește alături de noi Ziua Internațională a Cafelei

Mai ții minte cum a început relația ta de dragoste cu cafeaua? Poate nu părea o formulă de succes încă de la început, poate gustul amar ți s-a părut prea astringent, prea pătrunzător. Treptat, însă, ai descoperit că licoarea aceasta fermecată poate avea nenumărate valențe, nenumărate fațete, gusturi, arome. Oricum ar sta lucrurile, a fost și va fi mereu lângă tine, în cele mai vesele sau triste momente, în momentele de sărbătoare, în diminețile somnoroase, la întâlniri romantice sau la revederi cu cei dragi .

Pentru că nu te-a dezamăgit niciodată, pe 1 Octombrie este rândul nostru să celebrăm cafeaua. De Ziua Internațională a Cafelei, ți-am pregătit mai multe cadouri și surprize, pentru a sărbători și consolida povestea voastră.

Astfel, pe 1 Octombrie, la Chioșcul OLIVO COFFEE.YOU.GO de pe Bd. Eroilor, Nr 7, orice cafea cumpărată îți aduce o a doua din partea noastră*, pe care să o împarți după pofta inimii (promitem să nu spunem nimănui dacă o păstrezi doar pentru tine).

[caption id="attachment_2235" align="aligncenter" width="820"] *Campania este valabilă doar la chioșcul OLIVO COFFEE.YOU.GO în data de 1 Octombrie. Este gratuită băutura cu valoarea cea mai mică. Nu se cumulează cu alte campanii sau promoții.[/caption]

A doua surpriză vine pe site-ul nostru, pentru că știm că ai vrea ca povestea ta de dragoste cu cafeaua să dureze cât mai mult timp. Îți spuneam într-un articol anterior despre Roasters Blend, născut din dorința de a-ți oferi, cu fiecare ceașcă, o experiență cât mai apropiată de cea a unei cafele de specialitate savurate în cafeneaua ta preferată. Pe 1 Octombrie, de Ziua Internațională a Cafelei, orice pungă de 250 g din Roasters Blend îți aduce încă una din partea noastră*. Dacă sună prea tentant, află că poți cumpăra Roasters Blend de aici.

[caption id="attachment_2236" align="aligncenter" width="734"] *Campania este valabilă doar pe site-ul www.prajitoriaolivo.ro, în data de 1 Octombrie. Nu se cumulează cu alte campanii sau promoții.[/caption]

Iar dacă pur și simplu ne te poți decide dacă iubești mai mult cafeaua sau fotografia, află că ți-am pregătit un concurs care le îmbină cu măiestrie pe amândouă. Dacă te simți inspirat, tot duminica aceasta, pe 1 Octombrie, surprinde un cadru interesant/ creativ/ inedit, în care să incluzi cafeaua Olivo To Go și #prajitoriaolivo, iar noi promitem să te premiem. Fotografia care ne va impresiona cel mai mult, va primi din partea noastră un coffee kit format din tote bag + cafea + cană.

Noi zicem că avem suficiente motive de sărbătoare de Ziua Internațională a Cafelei. Se anunță o zi frumoasă duminică, așa că nu sta în casă, ia-ți prietenii, cățelul și familia la plimbare, oprește-te pe la Chioșc și bucură-te din plin de licoarea magică ce suntem siguri că te-a cucerit iremediabil.