Băuturi răcoritoare pentru zile caniculare

În zilele fierbinți de vară ai face orice ca să te răcorești puțin. Căldura te moleșește teribil și, pentru că probabil nu ai în ficare zi o piscină la îndemână, avem un remediu rapid și sigur: gheață. Multă, multă gheață. Sau și mai bine: cafea cu gheață. I-am provocat pe prietenii noștri de la chioșcul Olivo Coffee.You.Go să dea frâu liber imaginației și să creeze câteva băuturi potrivite pentru perioada verii, în care vedeta să fie cafeaua. Am fost foarte plăcut surprinși de creativitatea și ideile lor, iar ceea ce a ieșit vă dezvăluim mai jos. Savurează-le din mers, pe un șezlog sau chiar la tine acasă.

Alex își începe fiecare zi cu un cold brew ”on the rocks”, băutură care îi oferă instantaneu o stare de bine. Îi place munca de barista, pentru că îi oferă șansa de a le împărtăși oaspeților energia pozitivă oferită de o cafea preparată corect.

Inspirația lui Alex pentru această băutură pregătită prin metoda stir & strain este o seară călduroasă de vară, răcorită de prospețimea cold brew. Pinapple Sunset este o băutură echilibrată, în care fiecare ingredient este foarte bine pus în valoare de către celălalte, dar în același timp, toate gusturile se completează perfect. Combinația de ingrediente amestecă în pahar culorile apusului, băutura fiind ideală pentru a fi savurată pe un șezlong, în bătaia brizei de vară.

Cu siguranță îl cunoști pe Iulian, cel care împarte cafea și zâmbete la Chioșcul Olivo Coffee.You.Go. Pasiunea, talentul și atitudinea pozitivă l-au făcut să câștige mulți fani de-a lungul timpului, așa că dacă încă nu i-ai făcut o vizită, nu mai sta pe gânduri! Oprește-te pe la chioșc și încarcă-te cu bună dispoziție!

Pentru diminețile acelea în care n-ai vrea să te mai ridici din pat și pentru zilele acelea în care parcă nimic nu-ți iese, există Cherry Brew! Gustul intens de cold brew îți readuce nivelul de energie la cote optime, în timp ce siropul de cătină și cel de cireșe sunt notele fructate care completează perfect gustul cafelei!