Cafeaua de dimineață cu The Daily Cup No 8

Lansarea celui mai nou The Daily Cup marchează finalul unei săptămâni caniculare, însă nici căldura sau alte surprize meteorologice nu ar trebui să stea sâmbătă în calea ta spre chioșcul Olivo COFFEE.YOU.GO. Când? Sâmbătă, 24 iunie, între 09:00 - 12:00, la chioșcul Olivo de pe Bd. Eroilor, Nr. 7.

Dacă ești pasionat de Instagram, fotografie și faci parte din comunitatea membrilor activi, atunci ne-ar face o mare plăcere să ne cunoaștem și să socializăm, în timp ce savurăm împreună cafeaua de dimineață.

Tematica pentru Instameet este Morning Coffee, așa că avem și o mică provocare pentru tine. Dacă te simți inspirat, surprinde un cadru interesant/ creativ/ inedit, în care să incluzi ziarul The Daily Cup și #thedailycup, iar noi promitem să organizăm o expoziție foto cu toate pozele realizate în data lansării, chiar aici la Chioșcul Olivo. În plus, fotografia care ne va impresiona cel mai mult, va primi din partea noastră un coffee kit - tote bag + cafea + cană.

Și dacă asta nu e de ajuns să vă convingă, aflați că celebrăm lansarea Ziarului cu un mică degustare de cold brew tonic. Dacă îți va surâde această băutura, o vei putea avea la un preț de sărbătoare, pe toată durata evenimentului.

Așadar ce poate fi mai plăcut de atât într-o dimineață de sâmbătă? Ocupă loc pe o bancă, răsfoiește cele mai noi articole, răcorește-te cu un Cold Brew Tonic și ai să vezi cum inspirația nu va întârzia să apară. Ne vedem sâmbătă, 24 iunie 2017, la Chioșcul Olivo de pe Bd. Eroilor, între 9:00 - 12:00!