Câteva indicii parfumate...

Nu e niciun secret pentru nimeni: ne place cafeaua, adorăm mirosul de cafea proaspăt măcinată care se împrăștie treptat în încăpere, gâdilându-ne nările și purtându-ne spre tărâmuri exotice. Ne imaginăm povestea bobului de cafea, aventurile acestuia, de la culegere, depozitarea atentă, transportul îndelungat și în sfârșit, momentul în cafe se transformă în delicioasa licoare care ne face diminețile mai frumoase.

Afis Academie Noiembrie

Pentru că ne-a preocupat întotdeauna calitatea și pentru că ne place să vă oferim vouă, clienților noștri dragi, produse de top, respectiv experiențe senzoriale, olfactive și gustative de excepție, ne-am gândit să nu facem rabat de la această regulă nici în ceea ce privește calitatea informațiilor. Motiv pentru care vă pregătim o surpriză de proporții. Nu vă dăm foarte multe detalii, fiindcă ne place să vă știm curioși și interesați, așa că vom înșira doar câteva cuvinte cheie, care se vor lega la sfârșitul lunii noiembrie într-o nouă filă de poveste, cea a cafelei desigur, pe care o vom parcurge împreună, aici, la Olivo Caffe :)

Iată așadar piesele care se vor închega duminică, 30 noiembrie, într-un puzzle inedit: 8 invitații, cea mai rară și scumpă cafea din lume, Olivo Caffe, întâlnire, Accademia del Caffe, Marius Nica, Kopi Luwak. Bănuiți la ce ne referim? :)