The Daily Cup #2 is coming!

În miez de vară ne-am suflecat mânecile, ne-am ascuțit penițele instrumentelor de scris, ne-am curățat tastaturile laptopurilor și ne-am apucat de scris. Încet, o dată cu creșterea vertiginoasă a temperaturilor lui Cuptor, luau formă primele texte. Apoi, a urmat grafica. Și mai târziu, corecturile. Iar prima zi calendaristică de toamnă, ne-a surprins pe noi și deopotrivă pe voi, clienții noștri dragi, la cafeneaua Olivo, răsfoind paginile ziarului dedicat: The Daily Cup.

În ultimele trei luni, parcurgând pe îndelete cele patru pagini bogate în informații a publicației Prăjitoriei de cafea Olivo, ați avut ocazia de a-l cunoaște pe Marius Nica dintr-o altă perspectivă. Cea a unui om simplu și harnic, mânat de pasiunea sa incredibilă pentru cafea. Ați învățat cum se prepară un French Press, descoperind însă și alte metode de preparare a cafelei: espresso, aeropress, chemex...și câte și mai câte. Tot în paginile ziarului nostru ați citit despre origini de cafea de specialitate și, pregătindu-vă pentru un concediu întârziat, ați aflat de 5 cafenele de renume din Europa, pe care le puteți vizita ori de câte ori vă aflați în deplasare.

Acum, în prag de iarnă, ne-am propus să vă surprindem din nou. Peste câteva zile, vă vom oferi alături de acel espresso aromat pe care îl serviți zilnic, un nou număr din The Daily Cup. Al doilea. Mai complex, mai atractiv, mai bogat în informații eclectice din lumea cafelei și a celor pasionați de cafea, ziarul Prăjitoriei de cafea Olivo crește văzând cu ochii, în trei luni, cât alte publicații în șapte, vorba din poveste. Și, pentru că nu ne place în mod special lauda de sine, vă încredințăm vouă rolul de explorator, în speranța că vom reuși și de această dată să vă surprindem plăcut, cu noutăți, lucruri inedite și povești frumoase, cu miros parfumat de cafea proaspăt măcinată.

Calitatea rezultatului?Îl veți decideți voi, lecturând noul număr The Daily Cup. Noi, așteptăm cuminți părerile voastre :)