O relație de lungă durată

o-relatie-de-lunga-durata

 

Adevărul e că te-am plăcut încă de când te-am cunoscut. Tu - nu prea. Mai ții minte?

Erai timid și stângaci, dar atât de curios și pofticios!

Îmi amintesc expresia de pe fața ta când m-ai sărutat întâia oară. Ce surpriză a fost pentru amândoi! Erai atât de tânăr și de confuz...nu știai ce simți sau ce vrei sau de ce ai făcut-o!

Nu înțelegeai de ce, dar ți-am lăsat un gust amar. De fapt, dacă stau bine să mă gândesc, cred că nici acum nu înțelegi.

Dar, până la urmă, am reușit să te ademenesc cu parfumul meu. Asta și, hai să recunoaștem, că nu te-ai mai simțit atât de viu și de prezent. Mai știi? Cum brusc am devenit apetisantă? Da.Te-am sedus.

Of, erai atât de atent și răbdător! Dar. cel mai important, erai al meu. Poate nu pentru o viață întreagă, nici măcar pentru o zi, dar pentru câteva minute, mai lungi ca orice vis, erai doar al meu.

Mă voiai cu totul și mă aveai, fierbinte și pregătită! Chiar dacă îți eram pusă pe tavă, parcă niciodată nu te plictiseai. Mă gustai din toate părțile! Mă sorbeai din priviri și nu te opreai până nu eram eu.. gata!

De atunci am mai luat câte o pauză. Da, m-ai și înșelat! Dar te-am primit înapoi, ori de câte ori te-ai întors...și te-ai întors de fiecare dată! Știu că n-ar fi trebuit, dar fără tine, n-aș fi eu!

Dar tu?

Tu ce ai fi fără mine?

Ce viață ar fi aceea, fără momentele acelea atât de intense și de lucide, precum sunt cele petrecute cu mine? Cafeaua ta!

Amandoi știm că nu ar fi la fel, deci nu te mai grăbi!

O viață am, scurtă sau lungă, cum voi avea norocul, dar ți-o dedic doar ție, deci te rog nu te mai grăbi!

Savurează."

Despre Diana:

Se consideră un burete supradimensionat pentru afecțiune. Când nu își descoperă încă o pasiune, scrie pe blogul ei, www.dyrogue.com, sau încearcă să se autoconvingă că somnul e doar o risipă de timp. Trăiește pentru entuziasmul de a fi în viață și îl caută în tot ceea ce face.