Savurează Roaster's Blend, 5 ani de pasiune într-o ceașcă

Inspiră adânc și lasă aromele să îți invadeze toate simțurile. Cuprinde în palme comoara boabelor proaspăt prăjite, care au călătorit zeci de mii de kilometri ca să ajungă la tine. Tocmai ții în mâini o bucățică din sufletul Prăjitoriei de Cafea Olivo, pasiunea noastră adânc brăzdată în fiecare bob, toate sentimentele care ne încearcă atunci când, cu grijă și emoție, alegem și prăjim pentru tine doar cea mai bună cafea.

Îți mulțumim că ai ales Roasters Blend, scriind astfel împreună cu noi povestea Prăjitoriei de Cafea Olivo. Roasters Blend s-a născut din dorința de a-ți oferi, cu fiecare ceașcă, o experiență cât mai apropiată de cea a unei cafele de specialitate savurate în cafeneaua ta preferată. Pentru tine, pasionatule de cafea, am creat un blend cu personalitate, care să te poarte prin toată călătoria bobului de la cafea, de la origini și până în ceașcă.

Roasters Blend poartă amprenta celor mai bine de 5 ani de muncă neobosită în slujba bobului de cafea și a zecilor de tone prăjite în căutarea formulei perfecte. Am căutat mereu să ne jucăm cu cele mai diverse origini, de pe toate continentele, iar prin interacțiunea cu tine la Accademia del Caffe, evenimente de cupping, Ziarul The Daily Cup și de fiecare dată când ne treci pragul, credem că am ajuns să înțelegem cu adevărat dorințele tale. Am experimentat astfel nenumărate combinații până să ajungem la formula câștigătoare: un amestec echilibrat și aromat de Ethiopia și Columbia, cu note ademenitoare de alune, migdale și ciocolată.

Așa că savurează! Bucură-te din plin de aromă, gust, miros și de anticiparea momentului în care papilele tale gustative vor fi încântate de acea primă gură de cafea. Sărbătorește fiecare zi, Roasters Blend e pentru tine!