The Daily Cup #12, o lansare plină de magie, chiar de Centenar

 

Marcăm finalul de an și începutul Sărbătorilor de Iarnă cu evenimentul de lansare a celui mai nou număr The Daily Cup. Este cu siguranță cea mai complexă și cea mai diversă ediție de până acum și, crede-ne pe cuvânt când îți spunem, vei fi absorbit de lectură ore în șir!

Asigură-te că incluzi în planurile din acest weekend și o vizită la chioșcul Olivo COFFEE.YOU.GO, ca să îți încălzești sufletul cu un latte cremos și să fii primul care răsfoiește noutățile din The Daily Cup. Sâmbătă, 01.12.2018, începând cu ora 11:00, te vom aștepta negreșit cu Ziarul și, dacă te numeri printre primii 100 de vizitatori, îți vom face cadou o mică surpriză cu iz de Sărbătoare și aromă de cafea, să îți amintești de noi când vei împodobi bradul.

Cuprinși de viață, de activități, de sarcini, de alergătură, puținele momentele de respiro vin adesea cu asumarea și conștientizarea unor aspecte care ne surprind. Că e cald și soare afară, dar e noiembrie de-a binelea (la momentul redactării acestui editorial). Că e plin de studenți prin oraș, deși până mai ieri era cam pustiu. Ne întrebăm oare când au căzut toate frunzele, când s-au umplut magazinele cu ornamente de Crăciun și când am început să ne facem din nou planuri de Revelion.

Un astfel de moment ”A-ha!” ne-a făcut să realizăm că au trecut nici mai mult, nici mai puțin de 12 ani de la prima aromă de cafea proaspăt prăjită în prăjitoria proprie. 12 ani de provocări, griji, muncă asiduă, dar și fericire, satisfacții și sărbătorirea micilor victorii. Coincidențele ne urmăresc de ceva vreme, așa că sărbătorim cei 12 ani de Olivo Coffee Roasters cu cea de-a 12-a ediție a Ziarului The Daily Cup. Protagonista principală? Nimeni alta decât frumoasa familie a Prăjitoriei, care a crescut armonios de la an la an. Și voi, desigur! Cititori și iubitori de cafea, fără de care nu am fi ajuns unde suntem nici la Centenar. Da, de acesta nu mai amintim aici. :)

Vă invităm să ne cunoașteți, să ciocnim împreună o ceașcă de cafea și să ne bucurăm de fiecare clipă, pentru că, pe nesimțite, curând va fi din nou vremea florilor parfumate și a soarelui blând de primăvară.

Tag-uri: The Daily Cup