Vino la lansarea the Daily Cup #6 și bucură-te de magia cafelei

cover-event

Marcăm finalul de an și începutul Sărbătorilor de Iarnă cu evenimentul de lansare a celui mai nou număr The Daily Cup. Este cu siguranță cea mai complexă și cea mai diversă ediție de până acum și, crede-ne pe cuvânt când îți spunem, vei fi absorbit de lectură ore în șir!

Asigură-te că incluzi în planurile din acest weekend și o vizită la chioșcul Olivo COFFEE.YOU.GO, ca să îți încălzești sufletul cu un latte cremos și să fii primul care răsfoiește noutățile din The Daily Cup. Sâmbătă, 19.11.2016, începând cu ora 11:00, te vom aștepta negreșit cu Ziarul și, dacă te numeri printre primii 100 de vizitatori, îți vom face cadou o mică surpriză cu iz de Sărbătoare și aromă de cafea, să îți amintești de noi când vei împodobi bradul.

Cea de-a VI-a ediție a Ziarului Prăjitoriei de Cafea Olivo vine cu o premieră absolută: 12 pagini cu noutăți cu și despre cafea, aventuri amuzante sau romantice, numai bune de savurat alături de o ceașcă aburindă. Al nostru The Daily Cup a început timid, în urmă cu doi ani, ca un proiect foarte personal și de suflet, închinat iubitorilor de cafea și viitorilor iubitori ai acestei licori minunate. Ei bine, sufletul ziarului s-a păstrat și a crescut cu fiecare ediție, iar noi am crescut o dată cu el. Acum a sosit momentul pentru noi subiecte interesante și autori plini de inspirație.

Așează-te confortabil în fotoliul tău preferat, îmbracă puloverul tricotat și șosetele pufoase și lasă-te absorbit de poveștile fascinante! Iarna aceasta este nu atât despre a găsi o clipă aleatorie de relaxare, cât despre a crea acel moment doar al tău. Așa că bucură-te de magia anotimpului și descoperă secretele preparării unui V60 ca la carte sau, dacă plănuiești o vacanță peste hotare, află recomandările noastre de locuri în care să îți bei cafeaua. Dacă încă nu se întrevede nimic la orizont, citește horoscopul cafelei din interiorul ziarului și află ce ți-au pregătit astrele în 2017 sau inspiră-te din povestea de succes a Anei Morodan, The Millennial Countess, un personaj efervescent din blogosfera românească.

Și dacă tot vorbim de planuri de viitor, așteptăm să ne trimiteți mesaje, să ne adresați întrebări și să ne transmiteți feedback-ul vostru prin formularul de pe ultima pagină. Pe lângă premii, vă așteaptă sentimentul de împlinire că ați contribuit la scrierea următoarei povești The Daily Cup.

Să aveți o iarnă magică!